"Vi på Telemontage har jobbat ihop med Plenus sedan ett tiotal år tillbaka. Det började med Smålandsdagen på Halmstad travbana där gänget från Plenus alltid sett till att vi blivit väl bemötta, bra mat och fått fina stalltips. Därför har vi vid något tillfälle lyckats "sätta" en V5:a. Inte illa att kunna dela ut 50 000 :- till våra kunder på bussen tillbaka till Värnamo. Efter många års lyckat samarbete har det varit naturligt att gå vidare med Plenus. I slutet av augusti har vi förlagt en konferens på High Chaparral med tillhörande kubbmästerskap mot andra lokala företag. En hemlig resa för all personal på Telemontage till helgen är närmast på programmet. Redan nu planerar vi för en julaktivitet där "Challe" som vanligt spottar fram idéer hur denna skall genomföras. Nu kanske man tänker på hur mycket arbete detta kräver från företagets sida. Men det är det som är grejen – Plenus fixar allt! Challe, Ola och Eva är ett team som tar hand om allt, fixar speciella önskemål och finns med på aktiviteterna. Som jag har uppfattat det hela är Challe idésprutan, Ola den lugne och samlade och som vanligt så finns det en kvinna i bakgrunden som håller ordning och reda på allt – Eva. PS För kännedom är Ola medlem i Sverige Näst Snyggaste Band. De spelade på vår julfest förra året och gjorde braksuccé. Rekommenderas å det varmaste. DS Åke Törnqvist Festkoordinator (inte festarrangör) på Telemontage I Värnamo " Åke Törnqvist

”När vi på Tylö AB skulle bjuda in en av våra kunder till en minnesvärd helg tog vi hjälp av Plenus Event AB.
Plenus var kanon gällande allt från att agera bollplank, då de levererade kreativa förslag på aktiviteter (grottvandring, tumlarsafari, lekar m.m.). Även plats för eventet (Kullens Fyr) var noga utvalt och gjorde att helheten blev enastående.
Samtidigt är Plenus Event lyhörda för våra önskemål, alltifrån att styra upp en plan tillsammans med oss inför eventet men även som trygga stöttepelare att luta sig på under själva event dagen. Vi kan varmt rekommendera Plenus Event AB om man vill vara säker på att                                                             det skall bli lyckat och minnesvärt.”
 
                                                        Tomas Hjälmeby, Försäljningschef Norden, Tylö AB

" Tack för ett bra jobb ni lagt ner på vårt arrangemang. Det blev så långt jag har förstått väldigt uppskattat och en ovanlig tillställning för många. Vi hade vädrets makter med oss och tillsammans med glada människor så blir det alltid lite bättre. Hälsa din personal och tacka från oss för ett jättebra arbete. " Boris Lennerhov

”Vi anlitade Plenus till vår Familjedag i samband med företagets 100-årsjubileum.
De levererade en utmärk tillställning från ax till färdig limpa på ett betryggande sätt så att vi kunde njuta till fullo denna dag.”
/Oscar Hanson - VD